torstai 30. toukokuuta 2013

Kesä ja liikunta



Kesä ja lämpimät säät on tullut vihdoinkin myös suomeen. Moni on odottanut lenkkejä lämpimässä, ilma vesisadetta ja pakkasta. Aurinko tuo myös omat haasteensa liikuntaan. Tässä muutama hyvä vinkki aurinkoisiin päiviin.


auringonpaiste,auringonsäteet,aurinko,aurinkoinen,hymiö,hymiöt,hymyilevä aurinko,hymyily,hymyt,ilmeet,kasvot,säteet,säteileminen,symbolit,tunteet
Kuva http://office.microsoft.com

  • Käytä hattua,lippistä tai huivia
Todella kurjaa illalla istua vessassa, pidellen päätään ja miettiä miksi ei käyttänyt ulkona hattua, kun tietää että tuloksena voi olla auringonpistos. Kyllä lapsille yleensä laitetaan hattu, mutta aikuiset unohtavat sen useammin.

  • Laita aurinkorasvaa
Käytä aurinkorasvaa. Mitä korkeempi suojakerroin sen parempi. Rusketut kyllä vaikka suojaisit ihoa vähän auringolta. Keskipäivä on pahin!

  • Juo vettä!
Tai ainakin vissyä, jos vesi ei maistu. Veltyt helpommin pahaltaololta juomalla paljon vettä, jos tiedät viettäväsi ulkona pitkiä aikoja. Muista antaa vettä myös ulkona leikkivälle lapselle tai vaikka mehua. Muista kuitenkin myös itse juoda. Lenkkipolun varteen on hyvä jemmata juomapullo ja ottaa matkalla aina hörppy kulkiessaan siitä ohi. Granaativyöt on myös hyviä.

huulet,ihmiset,juomalasit,juomat,juomavesi,juominen,lasillinen vettä,lasit,naiset,ruoka,valokuvat,vesi,vesilasit
Kuva: http://office.microsoft.com


Kesä yllättää ihmiset joka vuosi. Vähän sama kuin liukkaatkelit talvella autoilijat. Moni päivittelee iltaisin, että olen varmasti juonut liian vähän. Olisi pitänyt laittaa hattu päähän. Kärähti taas iho. MINÄ EN KÄYTÄ SUOMESSA AURINKORASVAA! Olen myös kuullut monelta mieheltä nämä sanat. Seuraavana aamuna naama ja niska kuin ravulla. Tämä ei kuitenkaan ole iholle ihan kamalan terveellistä. 

Nauttikaa auringosta. Tehkää treenejä ulkona. Heitelkää kahvakuulaa, juoskaa, loikkikaa tai vaikka kontatkaa, mutta nauttikaa auringosta. Kesä on kuitenkin lyhyt. Kerätkää voimaa seuraavaan pimeeseen talveen. 

-Niina-

  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti