sunnuntai 26. toukokuuta 2013

Se onnistumisen tunne!

Kaikilla on varmasti elämässään onnistumisen tunteita. Liittyi se mihin vain onnistumiseen. Koulusta valmistumiseen, työn saantiin tai vaikka tässä tapauksessa liikuntaan, on se tunne vain niin hieno! Kuluvana viikonloppuna olen tuntenut monta hienoa onnistumista. Kaksi kertaa viikonlopun aikana maaliviivan ylittäneenä, olen niin ylpeä ympärilläni olevista ihmisistä ja juoksukoulun tytöistä/naisista!

Lauantaina Control army pääsi hienosti maaliin orimattilassa järjestettävissä 13km juoksu-tehtävärata kilpailussa. Mahtava reissu ja kiitos Alfa race hienosti järjestetyistä kilpailuista.  Ensivuonna jos kilpailut järjestetään, niin olemme varmasti taas mukana. Armeija puvussa oli paikkapaikoin hankala juosta, mutta luulempa että monella muulla joukkueella oli pukujen kanssa enemmän vaikeuksia kuin meillä.

Alfa race 2013 ja Control army

Tänään, sunnuntaina koin todella suuren onnistumisen tunteen. Juoksukoululaiseni pääsivät kaikki juosten maaliin. Olen onnistunut ja kaikista tärkeintä mahtavat ihmiset joita valmensin ONNISTUI! Jokainen varmasti ylitti itsensä naisten kympillä. Tämä on hyvä esimerkki siitä miten ihmiset pystyvät mihin vain jos oikeasti halua löytyy tarpeeksi. Onko ensivuonna cityrun? Se jää nähtäväksi, mutta valmentamaan lähden mielelläni jokaista joukkueeni jäsentä, joka sinne haluaa lähteä!

Naisten kymppi 2013
Huomenna joutuu aivonystyräni koetukselle, kun aloitan seuraavan projektin suunnittelemisen. Kannattaa seurata netti- ja facebooksivuja, jos haluaa kuulua jatkossa mukaan onnistumisen porukkaan. Luvassa on varmasti mahtavia reissuja ja lisää onnistumisia vielä tälle vuodelle!

Nauttikaa niistä hetkistä, kun saavutatte jotain! Nauttikaa siitä tunteesta ja osatkaa arvostaa sitä!

-Niina-

2 kommenttia:

  1. Arvostan :) kiitos valmentajalle mahtavasta tsemppaamisesta ja ennen kaikkea hyvin tehdystä pohjatyöstä. Itselle ei jäänyt "muuta" kuin suorittaminen ku harjoitus ohjelmat oli valmiiksi mietitty. :) t. E

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Minä tein ehkä alkutyön, mutta te veditte homman loppuun asti! Olitte mahtavia! Juoksemme vielä varmasti yhdessä.

      Poista