maanantai 14. lokakuuta 2013

Treeniväline kokeilu osa1 Selätin®



Sain kokeiluun mielenkiitoisen treenivälineen. Jotkot ovat saattaneetkin kuulla tästä pyörivästä vekottimesta. Kyseessä on Selätin®. Käy lukemassa tuotteesta lisää täältä. Ensimmäisenä kun hain tuotteet postista, kiinnitin huomiota ihaniin kirkkaisiin väreihin. Toinen mikä on tärkeätä on tuotteen suomalaisuus. Mahtavaa päästä testaamaan kyseistä tuotetta. Asiakkaanikin pääsevät testaamaan tuotetta ja antamaan palautetta minulle. Selkä ja keskivartalo ongelmat ovat yleisiä ja toivon tästä löytyvän ratkaisun ongelmaan asiakkaiden kanssa.

Otan tuotteen kahden viikon testiin. Testin tuloksija voi seurata täältä blogista.
Nämä alueet joutuvat testin kohteeksi.

- Selän hyvinvointi
- Painon tarkkailu
- Keskivartalon kehitys
- Treenimotivaatio

Testi 1
Testi alkoi eilen illalla. Tein Selättimellä 10min liikettä seisoviltaan telkkaria katsellen. Tämä oli siis ensimmäinen kerta kun kokeilin koko tuotetta. Noin kolmen minuutin kohdalla vatsalihaksiini alkoi tuntumaan. Selässä ei tuntunut yhtään vaikka pelkäsin kiertoliikkeen tuntuvan kipeässä selässäni. Seitsemän minuutin kohdalla iski jano, eli nesteet lähtivät liikenteeseen. 10min jälkeen joinkin kaksi lasillista vettä. Koko perheellä oli oikein hauskaa seuratessa äidin puuhia. Kaiken lisäksi mieheni innostui myös testistä ja nyt katsomme testituloksija yhdessä. Molemmilta otettiin ennen treeniä keskivartalon mitat. Jännä nähdä miten käy. Itse elän terveellisesti, tiukkaa ruokavaliota noudattaen ja mieheni taas syö miten haluaa. Odotan jo innolla seuraavaa treenikertaa tällä. 

 Selättimellä voi tehdä myös muita liikkeitä. Muutkin liikkeet pääsevät testiini näiden kahden viikon aikana. Alku kosketus tuotteeseen oli oikein miellyttävä. En ihmettele jos ihmiset innostuvat tästä nopeasti. Vatkaaminen telkkarin ääressä sopi juuri minulle, vastapainoksi kovalle salitreenille. Katsotaan olenko kahden viikon jälkeen samaa mieltä tuotteesta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti